PRINCIPAL DISTRIBUITOR FERESTRE DIN LEMN MASIV

Firma Eli Doors Elegant SRL produce tamplarie din lemn masiv.
Lemnul pentru tamplarie poate fi folosit  dupa o uscare corespunzatoare (8-12%):
– ca atare (masiv)
– grinzi de diverse forme si marimi (stratificat), din lamele lipite intre ele cu adeziv special.
Tamplaria din lemn stratificat esenta de stejar se caracterizeaza prin duritate si rezistenta in timp extraordinara. Densitatea lemnului este de aproximativ 1000 kg/mc ceea ce permite fabricarea unor repere generoase ca dimensiuni. Impreuna cu feroneria adecvata, acest tip de tamplarie se preteaza pentru executia tuturor variantelor de deschideri.
Se pot face ferestre cu adancime de profil pana la 95 mm si geam cu grosime pana la 60 mm. De asemenea, acest tip de tamplarie se poate placa pe exterior cu aluminiu.

TAMPLARIE DIN LEMN MASIV

TAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT DE STEJAR

Se caracterizeaza prin duritate si rezistenta in timp extraordinara. Densitatea lemnului este de aproximativ 1000 kg/mc ceea ce permite fabricarea unor repere generoase ca dimensiuni.Impreuna cu feroneria adecvata, Impreuna cu feroneria adecvata, acest tip de tamplarie se preteaza pentru executia tuturor variantelor de deschideri.
Se pot face ferestre cu adancime de profil pana la 95 mm si geam cu grosime pana la 60 mm. De asemenea, acest tip de tamplarie se poate placa pe exterior cu aluminiu.

TAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT RASINOASE

Tamplaria din rasinoase, ofera un pret excelent raportat la calitate. Stabilitatea in timp este de peste 20 de ani, in conditii de utilizare normala si intretinere periodica. Profilul de rasinoase poate fi cu lamela continua sau Tamplaria de rasinoase ofera cel mai bun coeficient termic pentru ca densitatea lemnului este relativ mica: aproximativ 500kg/mc.
Se prelucreaza foare usor si se poate personaliza intr-o multitudine de nuante. Echiparea cu feronerie se face in functie de dorinta clientului.
In mod uzual se face tamplarie din lemn rasinos cu adancime de 68 mm care permite grosimi de geam de pana la 32 mm. La cerere putem fabrica tamplarie cu adancimi mai mari de profil, pana la 93 mm.

TAMPLARIE DIN LEMN STRATIFICAT MERANTI

Stilul de viata modern impune noi variante de design, iar tamplaria din lemn meranti face fata cu succes cerintelor. Aceasta esenta exotica de culoare rosiatica provine din Asia si are o densitate apropiata de a stejarului.
Deschideri ample, diverse forme si culori sunt acum posibile cu sistemele de ferestre ale acestei esente de lemn exotic.
Siguranta si protectia celor dragi este o prioritate. Standarde inalte de securitate, functionalitate si durabilitate sunt oferite de tamplaria din esenta de lemn meranti.

OBLOANE DIN LEMN (CULISANTE SAU BATANTE)

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei.
Indiferent de tipul constructiv ales (lamele fixe, lamele orientabile, lambriu sau panel), obloanele au maxima rezistenta si stabilitate multumita profilelor, feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.
Concepute in principal ca elemente de umbrire, au totodata un rol estetic esential pentru ce care doresc sa construiasca sau sa renoveze o locuinta. De asemenea, obloanele au si un important rol functional: controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor.
Dimensiunile sunt personalizabile.

FORMULAR CERERE OFERTA

Va rugam completati campurile din formularul de cerere oferta sau contactati-ne telefonic la 0724170062 pentru pret si detalii suplimentare dimensiuni standard sau personalizate!

TEHNOLOGIE MODERNA

Folosim tehnica de lucru moderna si instalatii de precizie.

PROTECIE FONICA SI TERMICA

Rezultate excelente cu privire la protectia termica si fonica.

CELE MAI BUNA SOLUTII

pentru ferestre din lemn masiv si lemn stratificat

greu de egalat in Romania